Historie

Wij, bij Hoogervorst Marine Consultancy, houden van ons vak. De wereld van marine en offshore is al meer dan 25 jaar onze wereld. In de loop der jaren hebben wij enorm veel projecten voorbereid, begeleid en uitgevoerd. Elk project heeft ons nog enthousiaster gemaakt voor de volgende. De gedrevenheid om resultaat te bereiken gaf ons daarbij onze voldoening.

Inmiddels kunnen we ons meten met de beste advies- en realisatiebureaus in de marine en offshore industrie. Veel rederijen, baggermaatschappijen en bedrijven in de offshore branche zien ons als een betrouwbare partner. Ze schakelen ons steeds weer in. Continu de afgesproken doelen behalen en in goed vertrouwen samenwerken; dat geeft ons een goed gevoel en maakt ons trots.

We zijn voortdurend in ontwikkeling geweest. De markt verandert immers continu.

Onze dienstverlening heeft zich door de jaren heen verdiept en verbreed. Een voorbeeld van recente uitbreiding van onze dienstverlening: de inventarisatie van gevaarlijke stoffen aan boord van zeegaande schepen (IHM). Zo blijven we groeien en we hopen daar nog lang mee door te gaan.