Detachering

Hoogervorst Marine Consultancy is wereldwijd actief in het leveren van de juiste mensen voor projecten op zee- en baggerschepen, in de offshore-industrie en op scheepswerven. Wij voorzien u graag van deskundige en betrokken medewerkers. Of het nu gaat om professionals in engineering, inspecties, nieuwbouw, reparaties en verbouwingen of tot het inzetten van gespecialiseerd personeel voor reguliere werkzaamheden, bij Hoogervorst Marine Consultancy, alles is mogelijk.

Onze visie op detachering:

  • Deskundigheid. Wij zorgen ervoor dat u zelf niet op zoek hoeft naar deskundigheid. Wij doen dat voor u. Dankzij ons mondiaal specialistennetwerk heeft u snel de juiste mensen op de juiste plek.
  • Omdat u zaken in de hand wilt houden, maar ook niet alles zelf wilt doen. Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom houden wij van een heldere afhandeling van onze detacheringaanvragen en concrete resultaatgerichte afspraken.
  • Tijdelijke krachten. Omdat u een project uit wilt besteden, de komende tijd extra handen nodig heeft of omdat u een bepaalde kennis niet in huis heeft. De expertise van onze specialisten kunt u tijdelijk maximaal benutten gedurende de periode die u wenst.
  • Personeel met ruime werkervaring. Onze specialisten hebben werkervaring bij verschillende bedrijven. Hun kennis van de markt is daardoor enorm breed en ze zijn daardoor inzetbaar voor verschillende doeleinden. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel. Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaar en goed personeel is. We werken daarom nauw met u samen om uw personeelsvraagstukken zo goed mogelijk in te vullen.